

(+45) 24 86 24 86

 

odense@babyogbørnebazar.dk


Om Odense Baby & Børne Bazar

Jane Kristensen og Kasper Kristensen (mor og søn) startede med 1. bazar i april 2013. Grunden var, at vi havde forretningen Den Søde Ventetid sammen, som i jan. 18 kom i nye hænder. Vi drog land og rige rundt til messer og bazarer, men der var aldrig noget på Fyn. Der var ikke langt fra tanke til handling og vi gik i gang. Det viste sig hurtigt, at være noget folk synes om og inden vi så os om havde vi udsolgt. Vi har efter denne dag holdt en masse bazarer og mange flere vil komme i fremtiden

 

Vi har altid samme mission med vores bazarer, hvor end i Danmark det afholdes. Det skal være en hyggelig og indbringende dag, for både udstillere og besøgende. Derfor har vi også noget med for en hver smag, så der vil altid være 62 privatborde med genbrug og 20 firmastande med nye ting.

 

Bazarer i fremtiden

I 2017 stak vi en finger i jorden og spurgte alle besøgende hvor i landet de kom fra 93% kom fra Odense eller omegn og derfor tænkte vi, at brede budskabet. Vi starter derfor en ny Bazar op i september, hvor vi vil sætte Sydfyn på kortet. Svendborg bliver helt sikkert ikke den sidste by vi åbner i, da vi mener alle skal have en god mulighed for at købe genbrug til billige penge og nye varer til spot-priser.

 

I dag drives Baby & Børne Bazar af Kasper og hans kæreste Sabine, samt deres nyfødte datter Ofelia. Jane er med på sidelinjen omkring det praktiske og hønsemoderen der altid har en finger på pulsen.

 

Vi glæder os til at se dig/Jer til ved næste lejlighed.

 

Mvh. Sabine & Kasper

 

 

Kontakt Info

kontakt info

(+45) 24 86 24 86

odense@babyogbørnebazar.dk

Få fat i os på de sociale medier

Nyttige links

Om os
Vores Partnere
Lej en stand
Find vej
Kontakt os
       
 

© Odense Baby & Børne Bazar 2018

Designer: Tukana Group